Åkgräsklippare

Åkgräsklippare / trädgårdstraktor för enklare gräsklippning

Men en gräsklippare man sitter på så blir arbetet med gräsklippning enklare. Har du dessutom et stor trädgård så går arbetet snabbare för att en åkbar gräsklippare är oftast större och klipper en större yta.

Olika typer av åkgräsklippare

Det finns egentligen 2 olika typer av åkgräsklippare för hemmabruk. Dels är det den vanliga trädgårdstraktorn en där du sitter på men klippaggregatet mellan hjulen. Dels den lite mer avancerade frontklipparen. Båda sitter man på men de har lika fördelar. Frontklipparen är oftast midjestyrd men inte alltid, detta gör att de blir smidiga att manövrera runt tex träd och buskar då svängradien är liten. Denna typ av klippare är dock lite dyrare pga den mer avancerade tekniken som sitter på dessa.

 

Vilken åkgräsklippare ska jag välja?

Varje trädgård har sina utmaningar och den åkgräsklipparen som är bäst beror på hur behovet ser ut. Du kanske har en mycket stor platt gräsmatta eller en med många buskar eller kanske en lutande trädgård. Du ska titta på hur din trädgård ser ut och sedan hitta någon klppare som bäst passar efter ditt behov. Givetvis kommer det in andra detaljer i mixen oxå såom färger, hastighet och möjligheter till tillbehör.

Lycka till med ditt val!

 

 

Visa:
Sortera efter:

Åkgräsklippare

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar sommartid 09.00 - 13.00 Från 18 juli t.o.m 4 augusti. Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!