Kundtjänst

Kundtjänst
0702 630 795


Öppet: 09.00-17.00 vardagar
Trädgårdsbutik

På NewGarden.se, din trädgårdsbutik på nätet. Här hittar du trädgårdsredskap, trädgårdsmaskiner och annat som hör utemijön till. Vi har grillar, myggfångare, vattenslang, robotklippare och annat för gräsmattan.

Trädgårdsbutik för trädgårdsredskap & utemiljö

Nya Produkter

Affiliateprogram

NewGarden.se affiliateprogram är gratis och tillåter medlemmar att generera intäkter genom att placera en eller flera länkar på sina hemsidor som marknadsför NewGarden.se eller specifika produkter. Alla genomförda försäljningar till kunder som har klickat på dessa länkar kommer att ge en affiliate-provision. Just nu är provisionen 2,50%.

På  Newgarden.se trädgårdsbutik, köper du trädgårdsredskap från kända varumärken som Gardena, Hozelock, Felco, Wolf Garten, MTD och många fler. Vi har ett stort utbud av Gardena bevattningssystem, Gardena trädgårdsslang, redskap för trädgården samt McCulloch gräsklippare, McCulloch åkgräsklippare, Gardena robotklippare och trimmers.

Gardena Trädgårdsredskap

Vi har hela Gardenas svenska sortiment. Saknar du något på sidan så kontakta Kundtjänst så kan de hjälpa dig med att hitta rätt produkter.