Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000 - Wolf Garten

Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000
Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000

Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000 Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000 Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000 Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000 Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000 Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000
Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000
Pris: SEK 10 990.00
Exkl moms: SEK 8 792.00
Delbetala från: SEK 968.33 / månad
(i 12 månader)
Billigast på Prisjakt Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000
Fri frakt!
Alltid öppet köp i 30 dagar
Alla kunder får 50kr i rabatt på nästa köp!
Lagerstatus: 2-7 dagar centrallager
brand
Märke: Wolf Garten

Artikelnummer: Wolf-Garten
Tillgänglighet: 2-7 dagar centrallager

Välj alternativ


Tillbehör Wolf-Garten:Tillbehör Wolf-Garten:


Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000

Wolf-Garten Robotgräsklippare Loopo M1000 

Art nr - 22acba-a650
JUST NU HUS PÅ KÖPET, Gäller så länt lagret räcker och längst t.o.m 30 okt 2018 Spara 1990:-


WOLF-Garten robotgräsklippare Loopo M är en smart, familjevänlig, smidig och extremt yteffektiv robotgräsklippare. Med en stark 200 W knivmotor som driver en solid vass stålkniv klarar WOLF-Garten robotgräsklippare även högt gräs som en av få robotar på marknaden.
Yteffektivitet är kanske det som utmärker WOLF-Garten Loopo M mest – robotgräsklipparen Loopo M har 28 cm klippbredd och klarar upp till 2000 m² på mycket kort tid och ger därmed många timmars klippfri tillgång till gräsmattan och trädgården för barn och husdjur.
Loopo M1000 har en körtid på 45-50 minuter för att sedan gå tillbaka och ladda i 50-70 minuter. Den maximala yta roboten klarar är 1000 m² under optimala förhållande och garanterat 500 m² även om man har flera zoner och sluttningar.
Med sitt pivothjul fram manövrerar Loopo M roboten tidseffektivt och smart över gräsmattan och i trängre utrymmen. Tack vare WOLF-Garten speciella Power wheels tar sig roboten fram i utmanande terräng och klarar sluttningar upp till 36%. Man kan även utrusta robotgräsklipparen med Power Grips som underlättar framkomligheten vid våtare delar av gräsmattan och även i kuperad terräng.
Med sitt unika kantklippningsprogram (EDGE MODE) lämnar Loopo M inga hörn oklippta och dessutom tack vare knivens placering på roboten klipps gräsmattan över begränsningskabeln vilket skapar möjligheten för WOLF-Garten robotgräsklippning av din gräsmatta med begränsat efterarbete med trimmern. Den kantklipper och du slipper trimmern.
WOLF-Garten Loopo M har ett av marknadens starkaste klippsystem och det mest tidseffektiva tack vare design och konstruktion samt den smarta klippfunktionen Smart Mow. Roboten är dessutom mycket ekonomisk och tyst att använda. Tack vare Eco mode med lägre varvtal är ljudnivån endast 64 dB – vilket också möjliggör att man ställer in klippschemat på kvällen utan att grannarna blir störda.

Installationen mycket enkel och logisk. Som guide och hjälp vid installationen finns flera olika typer av instruktioner man kan använda sig av:
Manual, Quick Start guide, Youtube eller varför inte ladda ner mobil-appen ( Apple store eller Google Play) som erbjuder smidig access till instruktioner och information om robotgräsklipparen.

WOLF-Garten Loopo M ger dessutom ett fantastiskt bioklippresultat på hela den kabelinringade gräsmattan som innebär en kontinuerlig naturlig och miljövänlig återgödsling av gräsmattan. Den solida kniven är mycket stark, slittålig och har en livslängd på en hel säsong vilket gör roboten relativt kostnadseffektiv i fråga och slitdelar jämfört med de flesta andra robotar.
Robotgräsklipparen klarar även att hantera flera zoner om gräsmattan sitter ihop med en gång eller att det är en och samma gräsmatta med smala passager.
Loopo M har en modulär design vilket underlättar vid service och underhåll. Man kan nästan själv byta ut samtliga delar i roboten utan verktyg. Vid nedladdning av WOLF-Garten mobilapp underlättar man vid både installationen men också vid drift och användning av robotgräsklipparen.
Alla WOLF-Garten Loopo M modeller levereras med ett paket med WOLF-Garten specialanpassade robotgödsel för en första gödsling innan säsongen kommit igång.

I början när du har installerat klipparen ställ in klippen på den högsta höjden för att senare sänka den. För att få den optimala klippningen. Knivmotor: 200 W
Klippbredd: 28 cm
Klipphöjd: 15-60 mm
Multi-Zon: Ja
Integrerad regnsensor: JA
Modulär design för enkelt underhåll: JA
Barnsäker: JA
Elkonsumtion: 11 – 18 kWh/månad beroende på modell
Tyst: endast 64dB

I lådan ligger:

Robotgräsklippare
Laddstation
Power Wheels
Begränsningskabel 150 meter
Märlor 200 st
Robotgödsel 

Recensioner (0)

Skriv en recension

Relaterade produkter

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar 09.00 - 16.00 Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!