Hozelock

Hozelock

Verktyg som förenklar trädgårdsarbetet

Att ta hand om och vårda sin trädgård kan vara mycket givande. Oavsett om det är att vattna eller plantera frön och plantor i rabatten, så tycker våra kunder om att vara en del av sin trädgård. Med över femtio år av trädgårds expertis förstår Hozelock lyckan över att ha en trädgård och har utvecklat en stor serie med produkter som hjälper våra kunder att få sina trädgårdar att blomstra och sjuda av liv. Hozelock kombinerar en stor kunskap med stor passion för skötsel av trädgården tillsammans med Hozelock produktutveckling. Varje produkt är noggrant utvecklad och designad för att ge användaren en möjlighet att lyckas med sitt trädgårdsarbete.

Historien bakom Hozelock

Hozelock är Englands populäraste trädgårds leverantör. Sedan starten 1959 på ett flygfält i närheten av staden Haddenham, har vi utvecklat vårt produktsortiment: bevattning, damm och trycksprutor.

 

Visa:
Sortera efter:

Lista på Hozelock produkter

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar sommartid 09.00 - 13.00 Från 18 juli t.o.m 4 augusti. Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!