Gardena Pumpautomat 3500/4E, 1757-20 - Gardena

Gardena Pumpautomat 3500/4E, 1757-20
Gardena Pumpautomat 3500/4E, 1757-20

Gardena Pumpautomat 3500/4E, 1757-20
Pris: SEK 2 590.00
Exkl moms: SEK 2 072.00
Delbetala från: SEK 268.33 / månad
(i 12 månader)
Billigast på Prisjakt Gardena Pumpautomat 3500/4E, 1757-20
Fri frakt!
Alltid öppet köp i 30 dagar
Alla kunder får 50kr i rabatt på nästa köp!
Lagerstatus: 2-7 dagar centrallager
brand
Märke: Gardena
Artikelnummer: Gardena
Tillgänglighet: 2-7 dagar centrallager

Gardena Pumpautomat 3500/4E, 1757-20

Gardena Pumpautomat 3500/4E, 1757-20

 

 

Effekt 800 W
Max leveranskapacitet 3500 l/h
Max tryck 4 bar
Max självsug 8 m
Max tryckhöjd 40 m
Matningshjul Jet
Vikt 8.1 kg
Kabellängd 1.5 m
Typ av strömkabel H07 RNF
Elektrisk skyddsklass IP X4
 
 
En elektronisk tryckpump ger dig möjlighet att både spara pengar och skydda miljön: använd gratis regn- eller brunnsvatten för att vattna din trädgård, eller för toaletten och tvättmaskinen hemma. Denna robusta elektroniska tryckpump aktiveras automatiskt via den inbyggda elektroniken när det behövs vatten och stängs sedan av igen. GARDENA Classic 3500/4E är en kompakt elektronisk tryckpump med en effekt på 800 W, en maximal leveranskapacitet på 3 500 l/h, och ett maximalt tryck på 4,0 bar. Den passar utmärkt för både mobil och stationär användning, var du än behöver den. Driften är enkel, problemfri och smidig. Det ergonomiska bärhandtaget gör att du enkelt kan transportera din elektroniska tryckpump, med en enda knapptryckning driftsätter du den och de många funktionerna är enkla att använda. Här är anledningen till denna snabba och problemfria driftsättning: den innovativa inbyggda backventilen säkerställer effektiv sugeffekt! Pumpen har ännu en praktisk funktion: Det innovativa inbyggda programmet för låga kvantiteter säkerställer problemfri användning även vid liten leveranskapacitet, t.ex. hos moderna tvättmaskiner och droppbevattningssystem. Pumpen har också ett system för feldiagnostik. 
Även mycket små fel, som utlöses exempelvis av droppande kranar, läckande toalettstolar eller problem på sugsidan, visas tydligt med hjälp av en lysdiod som blinkar med olika frekvenser beroende på felets status. På så sätt kan åtgärder vidtas mer effektivt om fel skulle uppstå. Säkerhetsfunktionen för torrkörning förhindrar att pumpen skadas om flödet minskar. Pumpen tillverkas uteslutande i material av hög kvalitet för kraftfull drift med minsta möjliga buller. En underhållsfri kondensatormotor med värmesäkring leder vattnet effektivt till önskad plats via ett jetpumpsystem. Det är enkelt att fylla på pumpen före användning tack vare den stora påfyllningsöppningen. Enheten står stadigt på gummifötter och avger därför låga bullernivåer och få vibrationer. Den elektroniska tryckpumpen är även utrustad med ett inbyggt finmaskigt filter med stor volym som skyddar pumpen mot smuts och grus. Detta är praktiskt eftersom det inte krävs något externt preliminärt filter. Vid risk för frost är det enkelt att tömma den elektroniska tryckpumpen via en avtappningsskruv

 

 • Steglös användning, även vid mycket liten leveranskapacitet

  Problemfri användning även vid liten leveranskapacitet, t.ex. hos moderna tvättmaskiner och droppbevattningssystem.

 • Snabb och säker tack vare den innovativa backventilstekniken.

  Snabb och säker tack vare den innovativa backventilstekniken.

   

  Med den innovativa backventilstekniken blir hanteringen garanterat enklare och…

   

 • Feldiagnostik med hjälp av lysdioder med olika blinkfrekvenser

  Feldiagnostik med hjälp av lysdioder med olika blinkfrekvenser

   

  På så sätt kan eventuella fel åtgärdas snabbt.

   

 •  
 •  

 

Recensioner (0)

Skriv en recension

Relaterade produkter

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar 09.00 - 16.00 Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!